دستگاه التراسونیک تست پایش وضعیت SDT 9 Zone و T-Sonic1
نقد و بررسی محصول
Ultrasonic Transmitters
Improve Leak Detection And Tightness Testing
دستگاه التراسونیک تست پایش وضعیت SDT 9 Zone و T-Sonic1
Enhance your hearing with ultrasound transmitters.
Pair your SDT270 or SDT200 portable ultrasound device with a transmitter. This ultrasound technology enables you to convert ultrasonic waves into audible noises for easy leak detection or tightness testing inspection. Even in the noisiest facilities, you’ll hear an audible sound to indicate malfunction.
دانلود راهنمای محصول
سیستم نشت یاب به روش اولترا سونیک چیست و چگونه عمل میکند؟
تشخیص تجهیزات معیوب و خراب ، قبل از اینکه باعث بروز مشکل در شبکه شده و ایجاد خسارت نمایند ، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. یکی از نشانه های معیوب بودن برخی از تجهیزات بروز نشتی جریان و یا پدیده فشارضعیف کرونا در آن قطعه می باشد . به عنوان مثال ، مقره های آسیب دیده و یا سرکابلهای خراب قبل از پانچ و یا مشکلی که باعث ایجاد fault بر روی شبکه گردند ، دارای نشتی جریان ضعیفی هستند و به بیان صحیح تر پدیده کرونا و یا ترکینگ در آنها روی می دهد.
در محل تولید کرونا، نور(بیشتر در طیف ماورا بنفش )امواج صوتی ، تشعشعات الکترومغناطیسی گاز ازن وتشعشعات دیگری تولید می شود .
دستگاه التراسونیک تست پایش وضعیت SDT 9 Zone و T-Sonic1
فعالیت کرونا می تواند روی لبه های تیز سخت افزارهای انرژی دار شده، لایه های هادی شکسته شده ویا مقره های معیوب رخ دهد. آرک زدن شکست گازها ی بین دو الکترود یا دو رسانا یا نیمه رسانا را کامل می کند . به عنوان مثال به جرقه هایی که روی مقره ها زده می شود ، می توان اشاره کرد .از آنجاکه پدیده کرونا وآرک زدن می توانند مشکلاتی را برای مصرف کنندگان انرژی ایجاد نمایند ، این موضوع که بتوان محل دقیق منبع آرک یا کرونا را تشخیص داد، تا متناسب با آن کار مقتضی صورت پذیرد، از اهمیت خاصی بر خوردار است. بعضی از روشها مانند استفاده ازامواج اولتراسونیک به بازرسان امکان تشخیص منطقه کلی که منبع تولید کرونا و آرک در آنجا قرار دارد( هادی و مقره ) را فراهم می آورد.
سیستم نشت یاب به روش اولترا سونیک چیست و چگونه عمل میکند؟
دستگاه عیب یاب تجهیزات به روش اولتراسونیک با استفاده از قدرت تشخیص امواج فراصوتی تشکیل شده ، در هنگام پدیده آرک زدن و یا کرونا این قابلیت را دارا می باشد که قبل از وقوع حادثه و معیوب شدن تجهیز ، بروز مشکل در آن را تشخیص دهد . بنابر این استفاده از این وسیله می تواند برای شناسایی تجهیزات و قسمتهای معیوب شبکه بسیار مفید واقع شود
دستگاه التراسونیک تست پایش وضعیت SDT 9 Zone و T-Sonic1
اجزای تشکیل دهنده دستگاه:
دستگاه نشت یاب تجهیزات به روش اولتراسونیک از دو قسمت اصلی تشکیل شده است. یک قسمت مربوط به متمرکز کننده و سنسور گیرنده اولتراسونیک است که وظیفه آن دریافت امواج صوتی و انتقال آن به پردازنده دستگاه می باشد. قسمت دوم ، قسمت اصلی دستگاه است که امواج اولتراسونیک دریافتی را پردازش نموده و خروجی را به صورت صوت قابل شنیدن از طریق گوش انسان ، به بلندگو می دهد و همچنین بر روی L.C.D دستگاه قابل نمایش است.
در آزمایش فراصوتی یا اولتراسونیک از موج با فرکانس فراتر از آستانه شنوایی انسان استفاده میشود. در این تست دستگاه با انتشار موج آلتراسونیک به درون قطعه مورد تست و مشاهده و تحلیل موج برگشتی میتوان به وجود عیب وعیوب در قطعه پی برد.
دستگاه التراسونیک تست پایش وضعیت SDT 9 Zone و T-Sonic1
در دستگاه تست و عیب یابی به روش التراسونیک انرژی الکتریکی توسط وسیله ای به نام ترنسدیوسر از یک ماده(Probe)یا پراب به انرژی صوتی یا همان موج آلتراسونیک تبدیل میشود.پراب(Transducer) پیزوالکتریک ساخته شده است ، که قادر است انرژی الکتریکی را به امواج صوتی یا آلتراسونیک تبدیل کند، و همچنین بابرخورد موج آلتراسونیک به پراب انرژی الکتریکی ایجاد خواهد شد.
دستگاه التراسونیک تست پایش وضعیت SDT 9 Zone و T-Sonic1
عملکرد دستگاه:
دستگاه نشت یاب اولتراسونیک و آشکار ساز کرونا دستگاهی قابل حمل بوده و با دریافت امواج اولتراسونیک آنها را به امواج صوتی شنوایی تبدیل می کند.این امواج توسط بلندگو و یا گوشی شنیده شده و همچنین میزان دامنه این امواج در صفحه نمایشگر قابل مشاهده می باشد. این دستگاه برای مکان یابی نشتی های گاز و منابع کرونا طراحی شده است که این اعمال را با دریافت امواج اولتراسونیک انجام می دهد. با استفاده از جهت دهنده مخروطی شکل امواج و متمرکز کننده بشقابی ، می توان در یک فاصله مطمئن از تجهیزات فشار قوی به سرعت منابع نشت اولتراسونیک را تشخیص داد. سیستم آشکار ساز اولتراسونیک طراحی شده ، شامل صفحه نمایش شدت موج، بلندگو، پروب اولتراسونیک، جهت دهنده مخروطی شکل امواج، متمرکز کننده بشقابی و گوشی می باشد
دستگاه التراسونیک تست پایش وضعیت SDT 9 Zone و T-Sonic1
آموزش کاربرد آزمون های غیر مخرب در تشخیص عیوب سامانه های مکانیکی
در سال های اخیر توجه به آزمایش های غیرمخرب به شدت رشد نموده است و کاربردهای بسیار فراوانی برای آن ها یافت شده است. اساس کاربرد آزمون های غیر مخرب در تشخیص عیوب سامانه های مکانیکی این است که با استفاده از تجزیه و تحلیل علائم منتشر شده از یک سوژه و یا پاسخ آن به پالس های گسیل شده، بتوان اطلاعات مورد نظر را از آن سوژه کسب نمود. این سوژه ممکن است یک سیستم مکانیکی مانند جعبه دنده ای باشد که از طریق ارتعاشات منتشره به پایش وضعیت و عیب یابی آن پرداخته شود یا یک میوه باشد که از طریق آزمون فراصوت به تشخیص میزان رسیدگی آن مبادرت شود.
تست پایش نشتی الکتریکی , تست پایش عیوب مکانیکی , تست گیربکس ها
امروزه آزمون های غیر مخرب جز جدایی ناپذیر صنایع پیشرفته تبدیل شده اند. از مهم ترین مزایای آزمون های غیر مخرب می توان مزایای سرشار اقتصادی، کارآمدی در حفاظت از تجهیزات حساس، عدم ایجاد وقفه در حین انجام آزمون، ارزیابی دقیق و ارزان محصولات تولیدی بدون توقف در عملکرد خط تولید و مواردی از این دست را برشمرد.
روش های آزمون های غیر مخرب روز به روز در حال پیشرفت هستند، که از مهم ترین آن ها می توان به آزمون های آشکارسازی مغناطیسی، آزمون های مبتنی بر صدا و ارتعاش، فراصوت، طیف سنجی الکترومغناطیسی، پردازش سیگنال، پردازش تصویرهای چند بعدی و مانند آن ها اشاره نمود. هریک از این روش ها دارای مزایای خاص می باشد که آن ها را برای استفاده در صنایع مختلف مناسب تر می نماید. کاربردهای آزمون های غیر مخرب طیف وسیعی از جمله صنایع خودرو، سامانه های مکانیکی و مکاترونیکی، نیروگاهی، هوا و فضا، کشاورزی و مانند آن ها را در بر می گیرد.
تست پایش نشتی الکتریکی , تست پایش عیوب مکانیکی , تست گیربکس ها
همچنین تحقیقات فراوانی نیز در زمینه پایش وضعیت و عیب یابی ماشین آلات انجام پذیرفته و مقالات بسیاری نیز در این زمینه منتشر شده است. پایش وضعیت به معنای عیب یابی و نگه داری از تجهیزات بدون توقف در فعالیت های آنان است. به طور کلی این روش بر پایه ی داده برداری منظم از ویژگی های دینامیکی تجهیزات و مقایسه ی آن ها با حالت سالم خود استوار است. در پایش وضعیت کلاسیک عیب یابی معمولا بر اساس یکی از داده های ارتعاشات و یا آکوستیک می باشد.
تست پایش نشتی الکتریکی , تست پایش عیوب مکانیکی , تست گیربکس ها
در این آموزش ابتدا دلایل اهمیت و توجه به آزمون های غیر مخرب و مزایای آن تشریح شده است. سپس به مبانی کلی و راهبردهای مختلف آزمون های غیر مخرب پرداخته شده و همچنین مهم ترین روش های حوزه ی آزمون های غیر مخرب و تبیین تناسب هر یک از آن ها با صنایع مختلف و شرایط حاکم بر آن ها تشریح می شود. انجام یک آزمون غیر مخرب دارای الزامات مهمی مانند الزامات اندازه گیری، کنترل شرایط محیطی، شیوه داده برداری و داده پردازی، کالیبراسیون و غیره است که بدون توجه دقیق به آن ها نتایج با خطای فروان همراه خواهند بود. در این فرادرس شرایط و الزامات هریک از آزمون های غیر مخرب نیز به همراه توضیحات مربوط به آن ارائه شده است.
تست پایش نشتی الکتریکی , تست پایش عیوب مکانیکی , تست گیربکس ها
از مهم ترین ویژگی های این فرادرس، این است که موضوع آن، موضوعی زنده، به روز و رو به گسترش چه در نهادهای آکادمیک و چه در بنگاه های صنعتی می باشد. در این آموزش، از ارائه مباحث کاملا تئوری جلوگیری شده و علاوه بر بحث های تئوری و عملی، تجربیات صنعتی نیز با آن آمیخته شده است.
این فرادرس می تواند برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی به خصوص در گرایش های مختلف رشته های مکانیک، گرایش سازه در رشته های مختلف (اعم از هوا فضا، عمران، نفت و غیره) الهام بخش ایده های بسیار خوبی برای انتخاب موضوع پایان نامه و رساله آن ها باشد. همچنین این فرادرس برای مهندسینی که قصد دارند در صنایع مختلف در بخش های نگهداری و تعمیرات، پایش وضعیت و عیب یابی که یکی از تخصصی ترین و مهم ترین پست های همیشه مورد نیاز در تمامی صنایع هستند، مشغول به کار شوند؛ اطلاعات علمی و عملی ارزشمندی را به همراه دارد.
تست پایش نشتی الکتریکی , تست پایش عیوب مکانیکی , تست گیربکس ها
تست گیربکس ھای صنعتی به چه صورت انجام می شود؟
تست بار (دوام) گیربکس چیست و به چه دلیلی انجام می شود؟
پاسخ: معمولا شکست ھای زیادی در چرخ دنده ھای یک گیربکس صنعتی رخ می دھد و از آن جایی که چرخ دنده ھا مھم ترین و حساس ترین عضو یک دستگاه مکانیکی ھستند لذا باید تحت آزمایش ھای دقیق قرار بگیرند تا میزان عمر و دوام آنھا در برابر عوامل مختلفی که باعث خستگی و شکست در چرخ دنده ھا می شوند، مشخص شود.به صورت کلی شکست در چرخ دنده ھا از چند عامل نشات می گیرد که عبارتند از : خستگی خمشی، نیروھای ضربه و کندگی،خراش و سایش؛این چند عامل در تست دوام گیربکس صنعتی به طور عملی مورد مطالعه و بررسی قرار می گیرند تا گیربکس صنعتی به طور کامل بررسی شود.
در چه مواقعی گیربکس صنعتی به طور کامل مورد بررسی قرار می گیرند؟
پاسخ: در بیشتر اوقات مشاھده می شود که لازم است یک گیربکس صنعتی به طور کامل مورد آزمایش و بررسی قرار گیرد و زمانی باید یک مجموعه چرخ دنده ای به طور کامل تست دوام شود که شرایط ذیل برقرار باشد:
۱ .به دلیل اینکه انواع مختلفی از شکست ممکن است در چرخ دنده روی دھد غالبا شکست ھا را نمی توان پیش بینی کرد.
۲٫خیز محور گیربکس صنعتی عاملی است که روی بارگذاری دندانه تاثیر می گذارد.
با توجه به دو شرط بالا باید گیربکس کامل به ھمراه یاتاقان ھای مناسب،محور ھا وسیستم روغن کاری مناسب ،مورد تست قرار بگیرد .
تست پایش نشتی الکتریکی , تست پایش عیوب مکانیکی , تست گیربکس ها
انواع مختلف چیدمان تست دوام را نام برده و توضیح دھید.
پاسخ: چیدمان تست دوام دارای دو نوع مختلف بوده که شامل چیدمان تست دوام از حیث کنترلی و چیدمان تست دوام از حیث چیدمان اجزای مکانیکی می باشد.چیدمان تست دوام از حیث کنترلی شامل دو نوع لوپ باز و لوپ بسته است که در چیدمان لوپ باز این فقط سرعت و شتاب است که در خروجی گیربکس صنعتی مورد سنجش و آزمایش قرار می گیرد و در چیدمان لوپ بسته مقدار شتاب و سرعت در خروجی و ورودی گیربکس صنعتی مورد آزمایش اندازه گیری می شود و توسط یک سیستم کنترلی و نرم افزاری تجزیه و تحلیل می شود. چیدمان تست دوام از حیث چیدمان اجزای مکانیکی شامل دو بخش چیدمان تک گیربکسه و چیدمان شده و به صورتی که خروجی گیربکس صنعتی مورد آزمایش به خروجی گیربکس صنعتی کوپل شده وصل شود ،ھمینطور عامل اعمال بار که معمولا الکترو ژنراتور است در ورودی گیربکس صنعتی کوپل شده قرار می گیرد.
در تست دوام گیربکس صنعتی چه روش ھای برای اعمال بار وجود دارد؟
پاسخ: روش ھای مختلفی برای اعمال در تست دوام گیربکس صنعتی وجود دارد؛روش مکانیکی که در آن از یک بازو با وزنه ھایی که به یک سر آن آویزان ھستند جھت اعمال بار استفاده می شود،روش سیال که در این نوع روش برای اعمال بار از مقاومت یک سیال با دانسیته بالا و پمپ (/جستجو/۱۱۶/صنعتی/پمپ) استفاده می شود و روش الکتریکی که در این روش از یک مقاومت که به وسیله یک الکترو ژنراتور اعمال می شود برای اعمال بار ، استفاده می کنند.
تست پایش نشتی الکتریکی , تست پایش عیوب مکانیکی , تست گیربکس ها
طراحی چیدمان در تست دوام گیربکس ھا چگونه است؟
پاسخ: تست دوام یا پایداری گیربکس ھا در انواع مختلفی از چیدمان ھا وجود دارد. در یکی از این چیدمان ھا با توجه موقعیت شفت ورودی،شفت خروجی و میز دو گیربکس صنعتی به صورتی که پشت سر ھم باشند قرار می گیرند که در آن از گشتاور قفل استفاده در طراحی اجزای تست دوام گیربکس ھا به چه مواردی توجه می کنند؟
پاسخ: در طراحی اجزایی که از آنھا در اجرای تست دوام یا پایداری گیربکس استفاده می شود به عواملی چون انتخاب الکتروموتور ،انتخاب و طراحی کوپلینگ ،انتخاب ژنراتور و انتخاب و طراحی یاتاقان ھا توجه می شود.
برای تست دوام و پایداری در گیربکس ھا از چه روشی استفاده می شود؟
پاسخ : برای تست انواع گیربکس ھا دستگاه ھای متعدد و مختلفی وجود دارد که به یک نمونه از آنھا اشاره می کنیم . در این روش که به آن روش گشتاور قفل شده می گوییم دو گیربکس به صورت پشت به پشت به ھم وصل ھستند که یکی از این دو گیربکس ، گیربکس مورد آزمایش ما می باشد . این نحوه قرار گرفتن باعث میشود محورھای خروجی به ھم و محورھای ورودی نیز به یکدیگر وصل باشند.
تست پایش نشتی الکتریکی , تست پایش عیوب مکانیکی , تست گیربکس ها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است .