دستگاه جوشکاری با سیستم مکش دود
دستگاه جوشکاری با سیستم مکش دود
مكش همزمان با جوشكاری
نصب و راه اندازی راحت
ظريف و محكم
دستگيره راحت
شلنگهای ظريف و محكم برای مكش دود
اجتناب ناپذير براي محيط جوشكاری
نقد و بررسی محصول
دستگاه جوشکاری با سیستم مکش دود
در هر محیط جوشکاری تولید مواد آلاینده غیرقابل اجتناب بوده که سلامتی جوشکار را به طور مستقیم تحت تأثیر قرار میدهد.
بر مبنای تورچهای موفق MB تورچهای RAB Plus با سیستم مکش دود از ورود مواد خطرناک به سیستم تنفسی جوشکار جلوگیری مینماید.
مکش همزمان با جوشکاری
نصب و راه اندازی راحت
ظریف و محکم
دستگیره راحت
شلنگهای ظریف و محکم برای مکش دود
اجتناب ناپذیر برای محیط جوشکاری

دستگاه جوشکاری با سیستم مکش دود
مشخصات فنی دستکاه
دارای تورج مخصوص مکنده الایندهای جوشکاری
دارای فیلتر مخصوص تصفیه الایندهای جوشکاری
وزن بسیار بابین
قابلیت انعطاف بذیری بألا نسبت به طرح های کذشته
دارای فیلتر با قابلیت باک کنندکی مجدد
أین سیستم مکنده به محض إیجاد الودکی فرصت إیجاد دود را نخواهد داد و نزدیک ترین فرایند طراحی شده برأی مکش الایندها محسوب می کردد بدون اسیب رساندن به کازهای محافظ جوشکاری به روش های مختلف جوشکاری کاربرد دارد که مهمترین أنها روش جوشکاری GMAW می بأشد زیرا أین فرایند جوشکاری بیشتر در محیط های بسته داخل کارکاها انجام می کردد هم زمان دود جوشکاری توسط تورج جوشکاری و شلنکهای ظریف و محکم مکیده شده و توسط دستکاه تصویه می کردد
أین دستکاه به دوشکل طراحی شده است بک فراینده سیستم تصویه در کنار دستکاهای جوشکاری قرار کرفته و فرایند دیکر در داخل دستکاه جوشکاری به عنوان بک سیستم واحد نسب می کردد که خود دستکاه جوشکاری قابلیت تصویه را انجام می دهد که أین إمکان را به مصرف کننده برأی انتخاب دو محصول می دهد.

دستگاه جوشکاری با سیستم مکش دود
کاربرد های دستکاه :
۱٫ استفاده در جوشکاری مخازن های بسته و محیط های بسته
۲٫ استفاده برأی سازمان های فنی حرفه أی و اموزش جوشکاری
۳٫ استفاده در تمامی صنایع کوجک و بزرک
۱٫ اندازه فیوم های جوشکاری
۲٫ خطرات جوشکاری
۳٫ عوارض جوشکاری برق
۴٫ مضرات دود الکترود
۵٫ تعریف فیوم جوشکاری
۶٫ خطرات موجود در کارکاه جوشکاری
۷٫ خطرات جوشکاری و برشکاری
۸٫ عوارض جوش کالوانیزه
۹٫ ایمنی بهداشت در جوشکاری
۱۰٫ أنواع روشهای جوشکاری
۱۱٫ ایمنی و بهداشت در جوشکاری
۱۲٫ جوشکاری قوس الکتریکی
۱۳٫ جوشکاری با قوس بلاسما
۱۴٫ دستکاهای تصفیه جوشکاری
۱۵٫ مکندهای جوشکاری
۱۶٫ انواع دستکاهای جوشکاری
۱۷٫ دستکاهای جوشکاری انیورتر
۱۸٫ جوشکاری به روش الکترود دستی SMAW
۱۹٫ جوشکاری به روش GMAW
۲۰٫ جوشکاری به روش GTAW

دستگاه جوشکاری با سیستم مکش دود
اثر گازها و بخارات حاصل از جوشکاری بر سلامت کارگران جوشکار
دستگاه جوشکاری با سیستم مکش دود
با توجه به وجود تعداد زیاد آلاینده ها در اثر عملیات جوشکاری، بررسی اثرات زیان آور این گازها و بخارات از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.
وجود گازهای مختلفی مانند گاز کربنیک، منواکسید کربن، گاز ازن و اکسیدهای نیتروژن و همچنین بخار فلزاتی مانند اکسیدهای آهن، منگنز، سرب، کروم، مس، روی و همچنین اکسید سیلیس می تواند باعث بیماری های زیادی در ریه ها و خون شاغلین در بخشهای جوشکاری شود.
این مطالعه بر روی ۱۵۲ کارگر جوشکار، بعنوان گروه مورد و ۸۶ کارگر که در معرض جوشکاری نبودند بعنوان کنترل انجام گرفت.
تمام کارگران مورد مصاحبه و معاینه فیزیکی قرار گرفتند سپس از هرکدام اسیپرومتری و رادیوگرافی ریوی جهت تحقیق بیمارهای احتمالی بعمل آمد.
وجود علایم اختلال تنفسی مانند سرفه، خلط، تنگی نفس و خس خس سینه و همچنین کاهش ظرفیتهای ریوی از مهمترین علایم ایجاد بیماری در افراد مورد بررسی بودند.
آنالیز آماری انجام شده نشان می دهد که میانگین ظرفیتهای ریوی گروه جوشکاران از ظرفیت های ریوی گروه شاهد کمتر می باشد(P>0.05) .
بیشترین کاهش حجم های ریوی در FEV1 یا هوای بازدمی خروجی در ثانیه اول می باشد. به طوری که مقدار فوق در گروه مورد ۳٫۰۷ لیتر و برای گروه شاهد ۴٫۴۰ لیتر بوده است.
در مطالعات مشابه در برخی موارد وجود سرطان های ریوی مشاهده شده است که ناشی از وجود کروم شش ظرفیتی می باشد.
ولی در این مطالعه هرچند که وجود سرطان جزء موارد بررسی نبوده است، در پرونده پزشکی هیچ یک از کارگران نیز وجود این بیماری ثبت نشده است و لازم است در این خصوص مطالعات بیشتری انجام پذیرد.
چه خطرات بهداشتی یک جوشکار را تهدید می کند؟
۱- خطرات عمده بهداشتی
۱-۱- گازها و فیوم ها
دود جوشکاری مخلوطی از ذرات بسیار ریز (فیوم) و گازها می باشد. بسیاری از مواد موجود در دود جوشکاری مثل کروم، نیکل، آرسنیک، آزبست، منگنز، سیلیس، بریلیوم، کادمیوم، اکسیدهای نیتروژن، فسژن، اکرولئین، ترکیبات فلوراید، مونوکسیدکربن، کبالت، مس، سرب، ازن، سلنیم و روی بسیار سمی می باشند. هر یک از ترکیبات موجود در گاز یا دود جوشکاری می توانند یک بخش خاص از بدن فرد نظیر ریه ها، قلب، کلیه ها و سیستم عصب مرکزی را تحت تاثیر قرار دهند. با وجود این که کلیه جوشکاران در معرض خطر قرار دارند، ولی افراد سیگاری دچار آسیب های شدیدتری می گردند. تماس با گازهای جوشکاری اثرات کوتاه مدت یا بلند مدت بر سلامتی افراد دارد که می توان آنها را به صورت زیر شرح داد :
اثرات سوء بهداشتی کوتاه مدت (حاد)
تماس با فیوم فلزات (مثل روی، منیزیم؛ مس و اکسید آن) باعث بروز بیماریی بنام تب فیوم فلز می گردد. علائم این بیماری بین ۴ تا ۱۲ ساعت پس از تماس نمایان می شود و شامل احساس سرماخوردگی، عطش، تب، دردهای عضلاتی، درد قفسه سینه، سرفه، خس خس کردن، کوفتگی، حالت تهوع و احساس مزه بد در دهان است.
برخی ترکیبات موجود در فیوم مثل کادمیوم در مدت زمان کوتاه نیز ممکن است کشنده باشند و گازهای متصاعد شده در فرآیند جوشکاری نیز بسیار خطرناک می باشند. برای مثال اشعه ماوراء بنفش منتشر شده در اثر واکنش با اکسیژن و نیتروژن موجود در هوا، ازن و اکسیدهای نیتروژن تولید می کند. این گازها در مقادیر زیاد کشنده اند و می توانند منجر به التهاب و تحریک بینی و گلو و بیماری های شدید ریوی گردند.
جوشکاری با قوس الکتریکی نباید هیچگاه در فاصله کمتر از ۲۰۰ فوت (۶۱ متر) از مخازن حاوی محلول های گریس زدا انجام شود.
اثرات طولانی مدت (مزمن)
مطالعه بر روی جوشکاران، افرادی که با شعله فلزات را برش می دهند و کارگرانی که در کنار کوره ها کار می کنند نشان می دهد که خطر ابتلا به سرطان ریه و گاهی اوقات سرطان حنجره و دستگاه ادراری در جوشکاران بیشتر از بقیه است. این موضوع نیز چندان غیر منتظره نمی باشد چرا که مواد سمی موجود در دود جوشکاری مثل کادمیوم، نیکل، بریلیوم، کروم و آرسنیک موادی هستند که باعث بروز سرطان ریه می گردند.
ممکن است جوشکاران انواع مشکلات مزمن دستگاه تنفسی را نیز تجربه کنند، همانند: برونشیت، آسم، ذات الریه، امراض ریوی که در اثر تنفس ذرات فلزی ایجاد می شوند، کاهش ظرفیت تنفسی ریه، سیلیکوزیز (تنگی نفس در اثر تنفس مداوم ذرات حاوی سیلیس) و …. دیگر مشکلات و بیماری های ناشی از جوشکاری عبارتند از: بیماری های قلبی، بیماری های پوستی، افت شنوایی، ورم معده، ورم روده کوچک و زخم معده و روده کوچک. همچنین جوشکارانی که در معرض فلزات سنگین مثل کروم و نیکل می باشند ممکن است دچار بیماری های کبدی نیز گردند.
جوشکارانی که با سطوح دارای پوشش آزبست کار می کنند نیز احتمال دارد به بیماری های آزبستوز، سرطان ریه و بیماری های دیگر ناشی از آزبست مبتلا شوند. چنین افرادی باید قبل از آغاز به کار با این مواد، آموزش دیده و از تجهیزات و وسایل حفاظتی مناسب نیز برخوردار باشند.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است .